Ajánlatkérés telepítésre

Több mint 25 éves légtechnikával kapcsolatos tapasztalataink alapján, sajnos azt tapasztaljuk, hogy a Magyarországon telepített légtechnikai rendszerek jelentős része szakszerűtlenül kerül telepítésre.

 

A hatékony szellőztetéshez elengedhetetlenül fontos, a készülék helyes kiválasztása mellett annak szakszerű telepítése, üzembehelyezése és karbantartása.

 

A szakszerű telepítés alatt értjük például: a szellőzési rendszer megfelelő elhelyezését és bekötéshez szükséges légtechnikai elemek megfelelő kiválasztását és azokkal történő kivezetését.

 

Mi ebben tudunk Önnek segíteni. Vállaljuk  az általunk forgalmazott ipari, nagykonyhai és hővisszanyerős rendszerek felszerelését, tetőventilátorok, szakszerű üzembehelyezését, megtervezését és teljeskörű kivitelezését. Amennyiben  szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, abban az esetben tekintse meg árlistánkat és kérjen tőlünk ajánlatot az alábbi kérdőív kitöltésével.

 

Kijelentjük, hogy a szerelési, beüzemelési munkáink során a vonatkozó jogszabályban, nemzeti szabványban, hatósági előírásban foglaltakat betartjuk, azoktól el nem térünk. Továbbá minden esetben a megrendelő érdekeit szem előtt tartva a lehető legköltséghatékonyabb megoldást javasoljuk.

 

Az esetleges hibás és/vagy hiányos megrendelői tájékoztatás okán előforduló hibás, hiányos, vagy  szabálytalan teljesítésért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Kivitelező szakembereink mindegyike rendelkezik az előírt szakmai végzettséggel.


Cégünk 25 000 000 Ft összértékű felelősségbiztosítással rendelkezik az alábbiakban felsoroltak szerint:

 

Tevékenységi felelősségbiztosítás

Munkáltatói felelősségbiztosítás

Termék felelősségbiztosítás

Szolgáltatói felelősségbiztosítás

 

Multikomplex Budapest Kft.

Kérje kollégánk szakmai segítségét!

06-30/439-8457
06-1/427-0325

Multikomplex Budapest Kft.
1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
(Csepel XXI. kerület, a volt Bajáki Ferenc utca)
(Csepel - Posztógyár területén)