VISSZA: Elektromos tartozékok

Vilpe Eco Ideal Wireless rendszer - Vilpe Eco tetőventilátorokhoz

EAN kód:
6410457350308
Cikkszám:
735030
Gyártó:
VILPE
Tömeg:
0 kg
Szín:
fehér
Garancia:
2 év
Csomag tartalma:
Kezelő panel, vezérlő egység, páratartalom érzékelő, telepítési és használati útmutató.VILPE ECO VENTILÁTOROK SZABÁLYOZÁSÁHOZ (lásd Tetőventilátorok menüpont)
213 990 Ft
díjmentes kiszállítás
rendelésre
szaktanácsadás
telepítés
Leírás

A VILPE® ECo Ideal vezeték nélküli rendszer egy automata vezérlő rendszer, amelya felhasználó igénye szerinti vezérelt szellőztetést biztosít Vilpe Eco tetőventilátorokkal történő szellőztetőrendszer kialakítása esetén. Az érzékelők mérik a belső levegő relatív páratartalmát (RH) és a szén-dioxid (CO2) szintet (opcionális tartozék) és ezen információk alapján a központi egység vezérli a tetőbe beépített ECo tetőventilátor teljesítményét.

A rendszer az általános levegő minőség alapján automatikusan szabályozza a szellőztetés mértékét. A vezeték nélküli érzékelők mérik a levegő relatív páratartalmát (RH), opcionálisan a rendszerhez illeszthető szén-dioxid értzékelővel a CO2 szintjét. Az érzékelők vezeték nélküli adatátvitellel eljuttatják az adatokat a vezérlő egység számára. A szellőztetés mértéke ezután oly módon kerül beállításra, hogy a megfelelő levegő minőség biztosítása ne járjon energiapazarlással. 

A VILPE® ECo Ideal vezeték nélküli rendszer más, komplex szellőztetési rendszerekhez képest jóval rövidebb megtérülési időt nyújtó, költséghatékony rendszer. A VILPE® ECo Ideal vezeték nélküli rendszer teljes kiépítési költsége egy teljes hővisszanyeréses (HVAC) rendszer telepítéséhez képest akár 70%-kal alacsonyabb lehet. 

A VILPE® ECo Ideal vezeték nélküli rendszer utólagosan is könnyen és gyorsan beépíthető. A vezeték nélküli adatátviteli megoldással alig van szükség vezetékezésre. Amennyiben a légcsatornák már a helyükön vannak, a telepítéshez új légcsatorna kiépítésére nincs szükség, az összes meglévő csőhálózat maradhat, ahogy van. A meglévő csővezetékek, szellőzőkémények szintén használhatók. 
A VILPE® ECo Ideal vezeték nélküli rendszer kiváló megoldás akkor is, amikor egy meglévő természetes szellőzési rendszerből kívánunk gépi szellőztetési rendszert kialakítani. 

Letölthető dokumentumok


Garancia
Vilpe Eco Ideal Wireless rendszer - használati útmutató
Vilpe Eco Ideal Wireless - a rendszer bemutatása
Vilpe Eco Ideal Wireless - a rendszer elemei
Vilpe referencia megoldások
Megfelelőségi dokumentumok

Kérje kollégánk szakmai segítségét!

06-30/439-8457
06-1/427-0325

Multikomplex Budapest Kft.
1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
(Csepel XXI. kerület, a volt Bajáki Ferenc utca)
(Csepel - Posztógyár területén)