VISSZA A KATEGÓRIÁKHOZ

Tetőventilátorok

SZŰRŐ
Tetőtípus:
Légszállítás:
Csatlakozó méret:
Szín:

Vilpe tetőventilátorok

Rendkívül fontos az alapos felmérés, mielőtt tetőventilátort vagy tetőszellőzőt nézünk. Választásnál ne csak az árat vegyük figyelembe, hanem a megvásárolni kívánt rendszer testreszabhatóságát is. Munkatársaink a megfelelő szaktudással és szakmai tapasztalattal segítenek. Kérje az ingyenes szaktanácsadást!

 

A Vilpe tetőventilátorok a ház tetejéről biztosítják a szellőzőlevegőt, maximális vízzárással. Termékskálája kimondottan széles, és az összes tetőfedési módhoz alternatívát nyújt. Telepítése gyorsan és könnyedén elvégezhető. Elhelyezhetjük lapos- és ferdetetőn egyaránt. Ha sík felületre szeretnénk telepíteni, akkor szükségünk lesz egy rögzítő készletre. A készülékekbe motor van beszerelve, ezzel biztosítva az extra csendes szellőztetést az egész épületben, vagy annak bármelyik helyiségében.

 

A számos praktikus tulajdonság és a hatékony működés mellett a gyártó egy kifejezetten modern formavilágot tervezett meg ezeknek a ventilátoroknak. Színviláguk harmonikusan passzol a tetőfedő anyagokhoz. Nálunk nem csupán a ventilátort, de a teljes készletet is megrendelheti, amely tartalmazza a beépítéshez szükséges szerszámokat, illetve útmutatókat.

Tetőventilátorainkra 5 éves garanciát biztosítunk, és ingyenesen szállítjuk házhoz. Többféle színben és átmérőben is elérhetőek. Függőleges vagy vízszintes kifújású kivitelben szereltethetjük fel őket. Energiafogyasztásuk alacsony, ezért telepítésük hosszútávon egy igen költséghatékony befektetés lesz. Az időjárási körülményekkel szemben ellenállóak, és légszállításuk is igazodik a változó igényekhez, szerkezetük pedig tartós.

 

Mire használhatjuk?

A Vilpe tetőventilátorok ipari és háztartási célokra egyaránt tökéletesek. Akár befúvó egységként is alkalmazhatjuk őket. Az univerzális kifúvású típusok vízszintes és függőleges kifújásra is üzemeltethetőek, ezeknek a kifúvási irányuk változtatható. A robbanásbiztos tetőventilátorok pedig a veszélyes gázok elszívását hivatottak elvégezni.

 

Tetőventilátor páraelszívóhoz

Páraelszívókhoz is használhatunk Vilpe tetőventilátort, a Vilpe ehhez való termékei szigeteltek. Ennél a megoldásnál az egyenáramú motor a tetőventilátorban van elhelyezve, ami által jelentős mértékben csökkenthető a zajszint. Ez a motorfajta érezhetően kevesebbet fogyaszt, mint a váltóáramú motorok. A tetőventilátor vízzáró megoldással, átvezető elem segítségével vezethető át a tetőn. Alacsony energiafelhasználás, kiemelkedő hatékonyság és széles tartományban szabályozható teljesítmény jellemzi. Az ECo ventilátorok 220 V-os mágnesszelepek vezérlésére is képesek.

 

Vilpe Flow sorozat

A Flow sorozatába tartozó szellőzőcsövekkel távol tarthatja a tetőtől és a homlokzattól a különféle szennyeződéseket. Használatával akár 40%-kal kisebb nyomásveszteséget érhetünk el, így alacsonyabb költségből fenttartható a rendszer, és sokkal energiahatékonyabb lesz a szellőztetés. A szellőzőcsövek kívül tartják a nedvességet, vízleválasztásuk nagyszerű, az elhasznált levegőt közvetlenül a tető fölé irányítják. Szigetelten vagy szigeteletlenül kérheti termékeinket, esővédő sapkával együtt.

 

Nyeregtetőhöz válassza a P-sorozat szellőzőcsöveit!

Azok a tetőventilátorok és kivezető csövek, amelyek a P-sorozathoz tartoznak, vízzáróan vezethetőek át a tetőn egy átvezető készlet segítségével. Ezeket bármely elterjedt lejtésű tetőbe beépíthetjük. Ilyenek például az 50 foknál kisebb lejtésű tetők. A sorozatban megtaláljuk a szigetelt vagy szigeteletlen szellőzőcsöveket, esővédő sapkával kiegészítve.

 

Flow S-sorozat tetőventilátorok, elvezető szellőzőcsövek

A sorozat tetőventilátorai és kifúvó szellőzői enyhe lejtésű tetőkhöz tökéletesek. A szellőztetőkürtőbe kell telepíteni pl. egy csillapítóra vagy más sík felületre a kialakításuk végett. Ajánljuk olyan társasházakba és lakótömbökbe, ahol lakásonkénti szellőztetésre van igény. Az S-sorozat tetőventilátorai alkalmasak a gépi szellőzőrendszerre átalakításra.

 

Vilpe ECo vezetéknélküli szellőztetőrendszer

orologi replica

Volt már szó az ECo ventilátorokról, de szeretnénk picit bővebben bemutatni, hogy miért is hasznosak ezek az intelligens vezetéknélküli szellőztetőrendszerek, amelyek automatikusan szabályozzák a szellőztetés mértékét. Ez úgy lehetséges, hogy a szén-dioxid és a páratartalom adatait eljuttatják az érzékelők a vezérlő egységnek. Ennek köszönhetően a rendszer nem használ el feleslegesen energiát. Új építésű ingatlannál, és felújításnál is beépíthetjük, de még raktárak vagy garázsok szellőztetésére is alkalmas.

Kérje kollégánk szakmai segítségét!

06-30/439-8457
06-1/427-0325

Multikomplex Budapest Kft.
1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
(Csepel XXI. kerület, a volt Bajáki Ferenc utca)
(Csepel - Posztógyár területén)