Miben lehetnek a Vilpe termékek az Ön segítségére?

A VILPE® tetőátvezető elemei és az ezekhez illeszthető termékek lehetővé teszik épületek vagy épületrészek (fürdőszoba, mellékhelyiség, konyha, padlástér) hatékony és csendesüzemű szellőztetését, napkollektorok, tetőkibúvók, kémények és antennák átvezetéseinek szakszerű telepítését bármely tetőszerkezet és tetőfedő anyag esetén.  

 

A VILPE® tetőventilátorok kiválóan alkalmasak lakások, családiházak általános szellőztetésére, fürdőszobákban és konyhákban keletkező pára elvezetésére, ezáltal a penészképződés megelőzésére. A tetőn elhelyezhető, légelvezetésre és légutánpótlásra alkalmas elemek segítségével, bármely helyiség hagyományos vagy központi ventilátorral történő szellőztetése egyszerűen kialakítható, az oldalfalak megbontása nélkül.

 

A VILPE® termékei között megtalálhatók még a pincék és szuterén helyiségek szellőztetésére alkalmas megoldások, valamint a hagyományos szellőztetési megoldásokhoz illeszthető oldalfali védőrácsok.

 

 

A felhasználási területek felsorolva, a teljesség igénye nélkül:

 

  • Általános szellőztetés;
  • Fürdőszobák, mellékhelyiségek szellőztetése;
  • Páraelszívás, a levegő páratartalmának csökkentése;
  • Penészképződés megelőzése;
  • Szabályozott, energiatakarékos szellőztetés kialakítása;
  • Központi szellőztetőrendszerek légutánpótlásának, légelvezetésének biztosítása;
  • Radon szint csökkentése;
  • Tetőterek, padlásterek szellőztetése;
  • Pincék, szuterén helyiségek szellőztetése;
  • Napkollektoros rendszerek, antennák, kémények és tetőkibúvók szakszerű kialakítása.
1-1 mondatban:

 

Tetőventilátorok

Ferde és lapostetőn elhelyezhető, az épület vagy annak bármely helyiségének extra csendes szellőztetésére alkalmas megoldások

 

Tetőszellőzők

Ferde és lapostetőn elhelyezhető, az épület vagy annak bármely helyiségének szellőztetése esetén az elhasznált levegő elvezetését biztosítja.

 

Tetőátvezető elemek

Tetőventilátorok és tetőszellőző elemek pontos, időjárásálló illesztését és rögzítését teszi lehetővé bármely tetőtípus esetén, rendkívül egyszerűen beépíthető módon.

 

Tetőtér és padlástér szellőző elemek

A tetőszerkezet és tetőtér, valamint a padlástér hatékony szellőztetését biztosítja, környezeti hatásoknak ellenálló kivitelben bármely tetőtípus esetén.

 

Pinceszellőző elemek

A padlószint alatti helyiségek, pincék, szuterének és alagsorok megfelelő szellőztetését biztosító légtechnikai elemek az elhasznált levegő elvezetéséhez, valamint a frisslevegő bevezetéséhez.

 

Multifunkciós szellőzőrácsok

Homlokzati falon elhelyezhető, egyszerűen telepíthető, a környezeti hatásoknak ellenálló védőrácsok az elhasznált levegő elvezetésére vagy a frisslevegő bevezetésére.

 

Légbevezető elemek

A hatékony szellőztetéshez kialakításához szükséges légutánpótlás biztosítására

 

Elektromos tartozékok

Kapcsolók, a kívánt teljesítmény beállítására alkalmas szabályzó elemek, vezetékes és vezeték nélküli kivitelben

 

Napkollektoros rendszerek tetőátvezető elemei
A napkollektoros rendszerek csöveinek tetőn történő átvezetéséhez alkalmas, szakszerű telepítést biztosító átvezető elemek, minden tetőtípushoz.

 

Antenna és csőátvezető elemek

Antennák, antennatartók, zászlórudak és egyéb csövek tetőátvezetéséhez alkalmas, ezek szakszerű telepítését biztosító elemek.

 

Tetőkibúvók

A tetőre való könnyű kijutást biztosító tetőkibúvók lehetővé teszik a tetőszerkezet elemeinek (kémény, antenna, tetőszellőzők, tetőátvezetők és egyéb a tetőn elhelyezett elemek ellenőrzését és karbantartását.

Kérje kollégánk szakmai segítségét!

06-30/439-8457
06-1/427-0325

Multikomplex Budapest Kft.
1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
(Csepel XXI. kerület, a volt Bajáki Ferenc utca)
(Csepel - Posztógyár területén)